Ключі від літа

2016-09-15

Ключі від літа

Конкурс читачів в бібліотеці

Серед інтересів, які часто називають діти- це коп’ютерні ігри, телевізор, соціальні мережі. У спілкуванні з друзями підлітки обговорюють тіж самі теми. Книжки в коло своїх інтересів вони включають дуже рідко. Для більшості сучасних дітей читання книг-це якесь нудне примусове заняття, придумане вчителями або батьками. Зростання числа «нечитачів», втрата інтересу до книги та читання у підростаючого покоління вимагає пильної уваги.

Тому в Нікопольській сільській бібліотеці уже другий рік поспіль вирішили проводити на час літніх канікул конкурс «Ключі від літа». За умовами цього конкурсу діти змагаються у кількості прочитаних книжок, пишуть відгуки на прочитані книги та малюють ілюстрації до них. Для цього на протязі літа діє книжково-ілюстрована виставка «Літня фішка-читай з друзями книжку» та книжкова виставка-порада «Книга-твій друг і товариш».

Не секрет, що особливо літом дітям не дуже хочеться читати. Ось ми і задумали цей захід. Написали оголошення, де повідомили, що переможців конкурсу буде нагороджено грамотами і подарунками.

За підсумками конкурсу переможцями стали: перше місце Бондаренко Аня (7 кл.) і Гарькуша Артем(3 кл.). Причому, що Артем читає книги не тільки художні, а й з різних галузей знань. Друге місце розділили Зайцев Максим(8 кл.) і Гарькуша Максим(1 кл). Третє місце у Сусідко Каті(1 кл.)

Всі учасники конкурсу отримали грамоти та подарунки.

Так, що як сказав К. Паустовський «Читайте! Нехай у вашому житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б сторінки нової книги ».

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.