• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінарське заняття для бібліотечних працівників району

Семінарське заняття для бібліотечних працівників району

2016-11-09

Семінар бібліотечних працівників

В Барвінківській Центральній районній бібліотеці відбулося семінарське заняття для бібліотечних працівників району на тему «Основи планування на 2017 рік та вимоги до звітності бібліотек району за 2016 рік».

Була надана консультація бібліотечним працівникам, щодо планування роботи бібліотек та підготовлені методичні рекомендації «Календар знаменних і пам’ятних дат на 2017 рік».

Директор ЦБС Романова Л.В. доповіла про підготовку та проведення атестації бібліотечних працівників району, а також детальніше зупинилася на оформленні портфоліо бібліотекарів.

На семінарському занятті відбулася зустріч з головним спеціалістом Барвінківського бюро правової допомоги Пісковським О.М., який розповів про роботу бюро та надання послуг населенню. Продовжуючи цю тему методист ЦБС Григоренко С.О. ознайомила присутніх з розпорядженням райдержадміністрації «Про затвердження плану заходів щодо участі у проведенні у 2016 році Всеукраїнського тижня права» та повідомила про план заходів на тиждень права з 05.12 – 10.12 по Барвінківській Центральній бібліотечній системі.

Одним із важливих питань розглядалася робота по патріотичному вихованню молоді та заходів, які повинні включити в плани роботи. І на допомогу бібліотечним працівникам розробили методико – бібліографічні матеріали «На часі - патріотичного виховання».

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.