«Голокост – шрам на серці людства»

2016-11-25

/Files/photogallery/1329/Изображение 001.jpg

У XX сторіччі український народ пережив одну з найстрашніших трагедій у своїй історії – голодомор. Україна, яка завжди годувала хлібом весь світ, зазнала масового голоду. Країна втратила тоді мільйони своїх дітей.

Наша бібліотека не може стояти осторонь цієї болючої теми. Щоб історія, на новому суспільному витку, більше ніколи не повторила свого жахливого досвіду, ми запропонували учням 9 класів ЗОШ № 1, на чолі з класними керівниками Лисиця В. О., Молгачова М. Ю., Щолок Г.В., ознайомитися з матеріалами бібліотечного фонду про Голодомор 1932-1933рр. та провели літературний спомин з он-лайн - переглядом «Голокост – шрам на серці людства», метою якого є нагадати та не забувати многостраждальної історії нашого народу. Допомогти учням глибше усвідомити значення історичної спадщини про Голодомор 1932 – 1933 років; виробити вміння самостійно аналізувати і робити висновки. Виховати почуття співпереживання, пошану до історичного минулого українського народу.

Адже саме ви, діти - будівники майбутньої держави, знаючи історію, ніколи не дозволите Геноциду прийти на нашу українську землю.

Кiлькiсть переглядiв: 310

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.