Життя без любові, як небо без сонця

2017-02-14

/Files/photogallery/1349/SAM_1567.JPG

День святого Валентина, або свято всіх Закоханих - це миле, домашнє, забавне і незвичайне свято.

Незвичайне воно тому, що зовсім не слов’янське... Але Європа святкує його з великим задоволенням вже 120 років. Мабуть, це чудово, що до черги жіночо-чоловічих свят приєдналося ще одне – прекрасне свято з надзвичайно сумною і романтичною історією, про яку і йшла мова в Центральній районній бібліотеці на ліричній годині «Життя без любові, як небо без сонця».

День святого Валентина – давнє свято зі своїми традиціями. Одне з головних правил – робити один одному подарунки – так звані «валентинки», вони обов’язково повинні мати форму серця. Підтримуючи цю традицію, кожен із присутніх обмінявся власноруч зробленою «валентинкою».

Нам здається, що наша зустріч допомогла зрозуміти, що кохання – це прекрасно. А продовжити і підтримати такий романтичний настрій ви зможете, якщо прочитаєте ось такі незвичайні, дивовижні книги під назвою «100 поэтов о любви», «Стихи о любви», «Стріли Купідона» та жіночі романи. Кохання щасливе і трагічне, чарівне і надзвичайно зворушливе – все це ви знайдете в книгах, де зібрані історії кохання з усього світу. Давня Греція, Японія, Китай, Тібет – у кожної країни своя LOVE STORY, і всі вони пройдуть повз вас крізь віки і час. Ці книги – для справжніх романтиків, для всіх, хто шукає справжнє кохання, а, можливо, вже знайшов його.

Перш ніж попрощатися, ми побажали всім, щоб кожен день великого життя був сповнений кохання, як і День святого Валентина – найбільш поетичний та романтичний день року.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.