• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Огляд - презентація "Моя країна - Україна"

Огляд - презентація "Моя країна - Україна"

2016-05-23

Огляд - презентація \
Згідно комплексної програми з історико - патріотичного виховання «Історична доля України» працівниками Центральної дитячої бібліотеки було проведено огляд – презентацію «Моя країна – Україна»
Подорожувати по нашій Батьківщині можна залізницею, літаком або морем. А Центральна дитяча бібліотека запросила дітей ЗОШ № 1 , 7 кл. та класного керівника Сугоняко Т.С., здійснити подорож по книзі Алли Сокол та Олени Конечної «Моя країна – Україна». Мета цієї подорожі розширити знання дітей про Україну, розвити почуття патріотизму, гордості за свою Батьківщину, виховувати любов до рідного краю. І в цьому допомогла дітям бібліотекар відділу обслуговування 5-9 класів Борщова І.Є., яка ознайомила їх з історією України, її державним устроєм, символікою, природними багатствами та культурою.
А доповнили захід, працівники дитячої бібліотеки, майстер класом з виготовлення листівок які діти адресували своїм ровесникам , які проживають в зоні конфлікту та воїнам АТО. З листівок виготовлених дітьми в Центральній дитячій бібліотеці зроблено виставку робіт , а кращі листівки візьмуть участь у міжрегіональному дитячому мистецькому конкурсі листівок «Дім. Родина. Батьківщина.», присвячений 25-й річниці незалежності України та сприяння реалізації Загальноукраїнського проекту культурної інтеграції «Український Донбас». А всіх бажаючих приєднатися до участі в конкурсі запрошуємо в Центральну дитячу бібліотеку .
Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.