• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінарське заняття «Бібліотечна реклама як засіб підвищення престижу бібліотеки»

Семінарське заняття «Бібліотечна реклама як засіб підвищення престижу бібліотеки»

2016-05-25

«Бібліотечна реклама як засіб підвищення престижу бібліотеки»

25 травня 2016 року в Центральній районній бібліотеці відбулося семінарське заняття для бібліотекарів ЦБС.

На засіданні методист Григоренко С.О. виступила з темою: «Бібліотечна реклама як засіб підвищення престижу бібліотеки». Метою бібліотечної реклами є надання інформації про бібліотеку та послуги потенційним і нинішнім користувачам. Матеріал на цю тему був закріплений слайд показом та практичним заняттям, на якому кожен бібліотекар про рекламував свою бібліотеку.
У вересні 2016 року на державному рівні відзначатиметься 150-річчя від дня народження видатного українського державного та політичного діяча історика і організатора української науки Михайла Грушевського. До цієї дати бібліограф Єресько О.А. зробила бібліографічний огляд книжкової виставки «Борець за незалежність України» з слайдовою презентацією, а зав.сектором обслуговування Мандрика Т.О. зупинилася на невідомих сторінках біографії. До цієї теми працівники бібліотеки отримали методико – бібліографічні матеріали.
Бібліотечне краєзнавство займає основну частину роботи бібліотечних працівників, вони продовжують роботу по написанню літопису історії села. Бібліотечним працівникам було запропоновано прийняти участь у обласному конкурсі серед публічних бібліотек Харківської області на кращу краєзнавчу роботу «Ваш гід - бібліотека».
Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.