• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Рандеву з книгою «Читайте з нами українське»

Рандеву з книгою «Читайте з нами українське»

2016-05-30

Рандеву з книгою «Читайте з нами українське»

Ви любите читати? Вам, певно, сумно без справжньої книги? Нова хвиля української літератури – яскрава, різножанрова, захоплююча. Вона є дзеркалом сьогодення та скарбом для майбутніх поколінь!

«Час читати найкраще» - такими словами розпочалася літературна година для учнів 4 класу ЗОШ № 3 "Читай українською".

Бібліотекар Центральної дитячої бібліотеки Міськова О.І. презентувала книги сучасних українських авторів, які надійшли до бібліотеки протягом минулих років, серії «Сучасна дитяча проза». В цій серії запропоновано ознайомитися з новою граню творчості відомих письменників, які мають стійкий імідж у світі дитячої літератури: Ірен Роздобутько, Олеся Ільченка, Лариси Денисенко, Світлани Поваляєвої, Лесі Ворониної та Галини Малик. Україна може пишатися письменниками, які продовжують славетні традиції української літератури та культури. Захід був спрямований на популяризацію кращих зразків літератури, розвитку цікавості до читання, до творчості сучасних авторів та задоволення найвибагливіших потреб дітей:

Рандеву включало в себе слайд-презентацію «Сучасні українські письменники», книжкову викладку «Книги – UA». Читачам бібліотекарі пропонували ознайомитися із сучасною українською книгою. Запропонували умовне побачення з новинками книговидання, які познайомили читачів з новинками сучасних видавництв, допомогли у виборі книг. Читачі із зацікавленістю прийняли участь у всіх запропонованих заходах та з радістю брали книги з рекомендованною літературою додому, адже сьогодні читання у родині знову стає популярним. А це краща нагорода для бібліотекарів, адже головна мета нашої роботи - пробудження і підтримка інтересу до книги.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.