Канікули в бібліотеці

2016-06-16

Канікули в бібліотеці

Канікули в бібліотеці

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне - весело провести свій літній відпочинок.
Не стала винятком і Барвінківська Центральна дитяча бібліотека. І не дивно, адже останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна весело, цікаво, а головне – корисно провести своє дозвілля і літній відпочинок. Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул, бібліотека організовує і проводе заходи в рамках Програми літнього читання. Програма «Літні канікули в бібліотеці» стартувала включаючи низку різноманітних захоплюючих заходів, а саме: екскурсії, інтерактивні години, пізнавальні посиденьки, розвиваючі ігри, вікторини, дискусії, віртуальні подорожі тощо.
Так центральної дитяча бібліотеки радо приймала у себе пришкільні табори.
Перші дні літніх читань принесли цікаві веселі заходи . Для учнів ЗОШ № 2 підготовлено і проведено «Літературний дворик» де дітей радо зустріли казкові герої Буратіно та Мальвіна . А діти ЗОШ № 4 побували в казковій подорожі « Казка навколо нас » , а провідником по казках стала казкова героїня Баба Яга .Також для дітей було проведено вікторину «Казковий ерудит», « Дайте відповідь мені – правду я кажу чи ні » конкурс « Чарівна корзина » , а свої акторські таланти діти проявили в конкурсі « Артистичний ». Для дітей , які полюбляють відео- перегляди працював літній бібліотечний кінозал « Мультяшне літо ».
Весело, цікаво та, як завжди, із користю ми мандруємо сторінками книжок, дитячих журналів, приймаємо участь у вікторинах та конкурсах. І подорожувати не завжди легко та просто. Завдання та запитання бувають такими оригінальними та інколи несподіваними – є над чим задуматись!
Завдяки нашим заходам та екскурсіям діти переконалися, що в бібліотеці можна змістовно відпочити, розважитися та набути нові корисні знання.
Ось чому ми, бібліотекарі, все більшого значення придаємо дозвіллєвій функції наших закладів. Особливо під час канікул. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним.
Бажаєте отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань – то ж скоріш до бібліотеки! У нас цікаво!
Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.